Bestaat dat; een happy EVEN after Leven met een nieuwe liefde? Jazeker! Je komt deze scheiding te boven met mijn coachtraject

Bestaat dat; een happy EVEN after Leven met een nieuwe liefde? Jazeker! Je komt deze scheiding te boven met mijn coachtraject.

Want je wil weer vooruit!

Alle emoties, onrust en gedoe met je ex achter je laten en vol zelfvertrouwen je eigen leven op de rit krijgen en dan op zoek naar een nieuwe liefde.

De vrouwen die mijn coachingstraject hebben gevolgd bewijzen dat dit écht kan. Dit is het programma waarin je in 12 weken stap voor stap op persoonlijke wijze, naar een leven vol liefde en zelfvertrouwen wordt begeleid.

Lisa
Lisa Over het happy New Life traject

"Toen ik bij jou kwam had ik het idee dat mijn wereld helemaal op zijn kop stond."

Grote winst is dat door onze samenwerking ik toch gedwongen werd bij bepaalde dingen dieper na te denken en vooral ook beter te voelen. Op een vriendelijke maar toch wel vasthoudende manier kreeg ik bijna alle keren wel een opdracht mee. Zelfs al kwam ik helemaal huilend bij je binnen, ik ging altijd met een rustig gevoel weg, met vertrouwen in mijzelf!

Ik voel me sterker, kan beter keuzes voor mezelf maken. 

Ik zou jou als therapeut omschrijven als een rustig, lief, warm en eerlijk persoon.
You've been there, you've done that, dat schept absoluut een band maar geeft ook vertrouwen. Het traject is echt goed opgezet.

Cindy
Cindy Over Happy New Life traject

Ik heb veel inzicht gekregen, in mezelf maar ook mijn omgeving en de maatschappij. Je hield mij spiegels voor, gaf mij vertrouwen dat het schip vol geluk voor mij ligt te dobberen op zee en dat ernaartoe vechten geen zin heeft.

Ik voel me een stuk stabieler en als dat even niet zo is weet ik dat het goed komt, hoe ik ernaar moet handelen op dat moment en vertrouwen mag hebben.

Je bent recht door zee en doet er alles aan mij goed te laten voelen en leren vertrouwen op mijzelf en de toekomst. Je bent liefdevol, invoelend en vooral heel fijn te merken dat je zelf in zelfde schuitje hebt gezeten: heeeeeel blij met jou!

Greta
Greta Over het Happy New Life traject

Voor het traject voelde ik me verloren, onbegrepen, kon niet geloven dat iemand je kon verlaten na 43 jaar goed huwelijk. Ik was op zoek naar iemand die mij erkenning gaf van mijn verdriet, en die mij begreep.

Nu besef ik dat ik niet alleen ben, en dat er toch nog een leven is. Ik ben contenter met wat ik heb, en niet meer ongelukkig over wat niet meer kan zijn.

De grootste winst van het traject is dat ik meer begrip heb van de omstandigheden, veel nagedacht heb over mezelf, en me gesteund voelde. Het heeft me enorm geholpen, vooral de gedachte dat je er niet alleen voor staat, en dat je niet abnormaal bent als het zo'n pijn doet.

Komt dit je bekend voor?

 • Het is alsof je iedere keer een stomp in je maag krijgt als je je beseft dat je lange relatie voorbij is en je gezin uit elkaar is gevallen. In al die jaren van liefde en gezelligheid heb je je nooit echt gerealiseerd dat het jou ook kon overkomen. Scheiden was iets wat alleen andere mensen deden en waar je stiekem een oordeel over had. Wat voelt het enorm pijnlijk dat het toch zover gekomen is.
 • Je vindt het nog steeds moeilijk te geloven dat je geen gezin samen meer bent. Je kijkt naar de lege stoel aan tafel als je met je kinderen aan het ontbijt zit. Als je dochter of zoon een verhaal vertelt kijk je onwillekeurig naar je man, maar hij zit er niet meer.
 • Je snauwt naar de kinderen en valt regelmatig tegen ze uit. Meteen daarna voel je je heel schuldig want zij kunnen er toch niks aan doen dat papa weg is. Maar je voelt je zo boos dat dit gebeurt en dat je kinderen hieronder lijden. Je had altijd gedacht dat jullie relatie alles zou overleven en dat jullie samen onoverwinnelijk waren.
 • Je ziet heel erg op tegen de weekenden dat de kinderen naar hun vader gaan. Normaal gesproken waren die dagen gevuld met sport en gezelligheid en nu ben je alleen. Je getrouwde vriendinnen zitten er niet altijd op te wachten om met je af te spreken; zij hebben ook drukke weekenden met hun gezin. Dat is pijnlijk en voelt heel eenzaam.
 • Je vindt het lastig alle emoties over de scheiding toe te laten.Je hebt het idee dat je dan overspoeld wordt door je emoties. Dus druk je dat weg. Je hebt het idee dat je niet normaal bent en dat je je aanstelt. Er zijn zoveel mensen gescheiden, die maken daar toch ook niet zo’n drama van. En toch voel jij je nog steeds verdrietig, eenzaam en boos. Je hebt daar misschien zelf een oordeel over: ‘Hoezo ben ik nu nog niet over mijn scheiding heen?’Je vraagt je af of dit ooit over gaat.
 • Je voelt je heel onzeker en je zelfvertrouwen is tot niveau nul gedaald. Daardoor heb je veel zorgen over je toekomst. Krijg je het financieel voor elkaar? Ga je het redden in je eentje?
 • Je af en toe zo baalt van het gedrag van je ex, de dingen die hij doet of juist niet doet. Heel veel kleine irritaties van vroeger worden nu 1 grote bron van ergernis. Je hebt het gevoel dat je van alles moet bevechten en bediscussiëren waar dat voorheen gewoon vanzelf ging. Hij loopt daarbij over jouw grenzen, iedere keer weer en dat frustreert je mateloos.

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Je over 3 maanden je weer rustig voelt, je weer energie hebt om dingen te ondernemen en je niet alleen maar aan het overleven maar aan het leven bent?
 • Dat je leven met je kinderen zijn draai heeft gevonden en het weer voelt als fijn gezin met je kinderen.
 • Je je daardoor veel rustiger voelt en weer een relaxte moeder bent voor je kinderen, die niet bij alle kleine irritaties uit haar slof schiet.
 • Je weer momenten hebt waarop je geniet en het eigenlijk stiekem wel lekker vind als de kinderen een weekend bij hun vader zijn. Dat je even echt tijd hebt voor jezelf.
 • Je weet wat je voor jezelf kunt doen als je gedachten met je aan de haal gaan. Je het vertrouwen hebt dat je je gevoel kunt toelaten zonder dat het je overspoelt.
 • Je bij een terugval niet meteen in de paniek schiet, maar weet wat je kunt doen om goed voor jezelf te zorgen. Je gaat met veerkracht om met je emoties: jij weet nu hoe jij jezelf kunt helpen op het moment dat je het even niet ziet zitten.
 • Je zelfvertrouwen een boost heeft gehad waardoor je zelfverzekerd naar de toekomst uitkijkt.
 • Je heel goed je grenzen kan aangeven naar je ex en je daardoor minder laat leiden door wat hij wel of niet wil. Your life, your rules.

Dit is mogelijk als je dit coachtraject volgt Happy EVEN after Leven

In heldere, logische en vooral praktische stappen begeleid ik je met exact dat wat jij nodig hebt en wat je moet doen, zodat jij je leven vanuit zelfvertrouwen en autonomie gaat leiden.

Dit traject is een combinatie-traject waarbij je intensief met mij 1-op-1 samenwerkt in 6 online sessies van 1 uur. 

In dat uur tune ik in op jou en luister naar wat jou op dat moment bezig houdt. En ik geef jou handvatten en tips die echt op jou van toepassing zijn. Hoe lekker is dat?

Even een uur onverdeelde aandacht van een expert op dit gebied is in deze fase echt van onschatbare waarde. Want ik heb gestaan waar jij nu staat dus ik weet als geen ander hoe ellendig deze periode kan voelen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Naast de gesprekken ontvang je om de week krachtige meditatie oefeningen die je rust in je hoofd geven.  En om de week (teken)opdrachten die jou meer zelfinzicht geven.

Dit traject is zeer geschikt voor jou als je dieper, sneller en gerichter gecoacht wilt worden.

Wat levert dit traject jou op?

 • Je hebt weer plezier in je leven en bent niet meer gefocust op ‘wat was’ maar op wat er is en wat er gloort aan de horizon. Je kijkt weer positief vooruit.
 • Je hebt een nieuw evenwicht gevonden met je kinderen waar jullie allemaal goed bij gedijen. Het voelt weer als een gezin; jouw gezin.
 • Je voelt je weer de liefdevolle en relaxte moeder die je voor de scheiding ook was. Je kunt er echt voor je kinderen zijn.
 • Je hebt totaal geen moeite meer met alleen zijn. Sterker nog, je geniet ervan om af en toe lekker me-time te hebben.
 • Op momenten dat je het weer even heel moeilijk hebt, luister je naar je hart en niet naar je hoofd zodat je altijd de rust in jezelf kan vinden die je nodig hebt.
 • Je laat je niet meer uit het veld slaan als er iets tegen zit. Je weet dat het erbij hoort en hoe je ermee kunt dealen.
 • Je stapt met gemak af op kansen die er voor je liggen op de arbeidsmarkt en je laat zonder schroom zien wat je waard bent. Je hebt er alle vertrouwen in dat jij zelfvoorzienend wordt.
 • Je hebt afstand kunnen nemen van je ex en bent bezig met je eigen leven opbouwen. Jij bepaalt in alle vrijheid wat jij graag wilt.
 • Je zet jezelf op de eerste plek en dat voelt niet egocentrisch. Je ervaart je leven op jouw voorwaarden weer als vol en rijk. Hoe lekker is dat?

A Happy New Life

 • 1:1 traject

€ 555
3 maanden
all inclusive

Wat anderen vertellen

Lisa
Lisa Over het happy New Life traject

"Toen ik bij jou kwam had ik het idee dat mijn wereld helemaal op zijn kop stond."

Grote winst is dat door onze samenwerking ik toch gedwongen werd bij bepaalde dingen dieper na te denken en vooral ook beter te voelen. Op een vriendelijke maar toch wel vasthoudende manier kreeg ik bijna alle keren wel een opdracht mee. Zelfs al kwam ik helemaal huilend bij je binnen, ik ging altijd met een rustig gevoel weg, met vertrouwen in mijzelf!

Ik voel me sterker, kan beter keuzes voor mezelf maken. 

Ik zou jou als therapeut omschrijven als een rustig, lief, warm en eerlijk persoon.
You've been there, you've done that, dat schept absoluut een band maar geeft ook vertrouwen. Het traject is echt goed opgezet.

Cindy
Cindy Over Happy New Life traject

Ik heb veel inzicht gekregen, in mezelf maar ook mijn omgeving en de maatschappij. Je hield mij spiegels voor, gaf mij vertrouwen dat het schip vol geluk voor mij ligt te dobberen op zee en dat ernaartoe vechten geen zin heeft.

Ik voel me een stuk stabieler en als dat even niet zo is weet ik dat het goed komt, hoe ik ernaar moet handelen op dat moment en vertrouwen mag hebben.

Je bent recht door zee en doet er alles aan mij goed te laten voelen en leren vertrouwen op mijzelf en de toekomst. Je bent liefdevol, invoelend en vooral heel fijn te merken dat je zelf in zelfde schuitje hebt gezeten: heeeeeel blij met jou!

Greta
Greta Over het Happy New Life traject

Voor het traject voelde ik me verloren, onbegrepen, kon niet geloven dat iemand je kon verlaten na 43 jaar goed huwelijk. Ik was op zoek naar iemand die mij erkenning gaf van mijn verdriet, en die mij begreep.

Nu besef ik dat ik niet alleen ben, en dat er toch nog een leven is. Ik ben contenter met wat ik heb, en niet meer ongelukkig over wat niet meer kan zijn.

De grootste winst van het traject is dat ik meer begrip heb van de omstandigheden, veel nagedacht heb over mezelf, en me gesteund voelde. Het heeft me enorm geholpen, vooral de gedachte dat je er niet alleen voor staat, en dat je niet abnormaal bent als het zo'n pijn doet.

Wat anderen vertellen

Lisa
Lisa
Over het Happy New Life traject

"Toen ik bij jou kwam had ik het idee dat mijn wereld helemaal op zijn kop stond."

Grote winst is dat door onze samenwerking ik toch gedwongen werd bij bepaalde dingen dieper na te denken en vooral ook beter te voelen. Op een vriendelijke maar toch wel vasthoudende manier kreeg ik bijna alle keren wel een opdracht mee. Zelfs al kwam ik helemaal huilend bij je binnen, ik ging altijd met een rustig gevoel weg, met vertrouwen in mijzelf!

Ik voel me sterker, kan beter keuzes voor mezelf maken. 

Ik zou jou als therapeut omschrijven als een rustig, lief, warm en eerlijk persoon.
You've been there, you've done that, dat schept absoluut een band maar geeft ook vertrouwen. Het traject is echt goed opgezet.

Cindy
Cindy
Over het Happy New Life traject

Ik heb veel inzicht gekregen, in mezelf maar ook mijn omgeving en de maatschappij. Je hield mij spiegels voor, gaf mij vertrouwen dat het schip vol geluk voor mij ligt te dobberen op zee en dat ernaartoe vechten geen zin heeft.

Ik voel me een stuk stabieler en als dat even niet zo is weet ik dat het goed komt, hoe ik ernaar moet handelen op dat moment en vertrouwen mag hebben.

Je bent recht door zee en doet er alles aan mij goed te laten voelen en leren vertrouwen op mijzelf en de toekomst. Je bent liefdevol, invoelend en vooral heel fijn te merken dat je zelf in zelfde schuitje hebt gezeten: heeeeeel blij met jou!

Greta
Greta
Over het Happy New Life traject

Voor het traject voelde ik me verloren, onbegrepen, kon niet geloven dat iemand je kon verlaten na 43 jaar goed huwelijk. Ik was op zoek naar iemand die mij erkenning gaf van mijn verdriet, en die mij begreep.

Nu besef ik dat ik niet alleen ben, en dat er toch nog een leven is. Ik ben contenter met wat ik heb, en niet meer ongelukkig over wat niet meer kan zijn.

De grootste winst van het traject is dat ik meer begrip heb van de omstandigheden, veel nagedacht heb over mezelf, en me gesteund voelde. Het heeft me enorm geholpen, vooral de gedachte dat je er niet alleen voor staat, en dat je niet abnormaal bent als het zo'n pijn doet.

Ik heb in de drie maanden veel nuttige informatie gekregen die ik op dat ogenblik nodig had. In 1 woord vond ik het traject "super".

Met dit traject investeer je niet alleen in het nu maar vooral ook in jouw toekomst. Dit is de manier om door deze eenzame moeilijke fase te komen en jouw kracht en jouw leven weer terug te claimen. 

Want na deze drie maanden zul je weer met zelfvertrouwen in het leven staan waardoor alles weer gaat stromen.

Je gaat hiervan profijt hebben in je relaties met dierbaren, je kinderen en je collega’s.

En het zal je precies die boost geven die je nodig hebt om weer te gaan lonken naar een nieuwe liefde. Want jij weet na deze drie maanden precies wie je bent en wat je wilt. En welke toevoeging je nieuwe liefde in jouw leven gaat zijn. Je hebt hem niet meer nodig om iets op te vullen, alleen nog maar om iets aan te vullen zodat je leven rijker en liefdevoller zal zijn. 

Wanneer? Je kunt meteen starten, want waarom wachten nu je weet dat tijd alleen niet alle wonden heelt?

Hoe? Je ontvangt alle opdrachten en oefeningen per mail, dus je kunt het lezen en doen wanneer het jou uitkomt. 

Daarnaast hebben we om de week een afspraak online op een vaste dag en tijdstip die in jouw en mijn agenda past.

Boek meteen een vrijblijvende match-call zodat we kunnen voelen of we een wederzijdse klik hebben. Dat kost niks behalve een half uur van je tijd. Ik zeg, een no-brainer.

Klik op onderstaande knop en boek meteen een half uur in mijn agenda.

Ik zie je graag aan de andere kant van Zoom of Skype.

Wat vertellen de vrouwen die je voorgingen:

Els
Els

“Marie-Chantal heeft mij enorm geholpen weer in mijn kracht te komen. Toen ik bij haar kwam was ik in paniek, voelde me heel onrustig en was ik bang dat ik overspoeld zou worden door alles wat ik voelde. 

Door haar manier van luisteren, doorvragen, de oefeningen en de persoonlijke begeleiding tussentijds, heb ik kunnen “voelen” en ervaren waardoor ik in de loop der jaren mijn kracht ben kwijtgeraakt. Ik weet nu hoe ik goed voor mezelf kan zorgen, kan mijn grenzen aangeven en sta veel veerkrachtiger in het leven. Ik heb een nieuwe basis. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.”

Maria
Maria

"Ik voelde me emotioneel en wiebelig omdat ik lastige beslissingen moest nemen, en dat maakte me heel onzeker. Marie-Chantal heeft een luisterend hart en oor en veel levenservaring en daarmee loodste ze me door de moeilijke situatie heen en liet me opnieuw aansluiten bij mijn ingeboren zelfvertrouwen. In de crisissituatie gaf het onder begeleiding maken van tekeningen mij veel helderheid. Een aanrader om meer duidelijkheid te krijgen en te voelen en weten waar ik heen wilde."

Wat vertellen de vrouwen die je voorgingen:

Els
Els
Over het 1 op 1 traject

“Marie-Chantal heeft mij enorm geholpen weer in mijn kracht te komen. Toen ik bij haar kwam was ik in paniek, voelde me heel onrustig en was ik bang dat ik overspoeld zou worden door alles wat ik voelde. 

Door haar manier van luisteren, doorvragen, de oefeningen en de persoonlijke begeleiding tussentijds, heb ik kunnen “voelen” en ervaren waardoor ik in de loop der jaren mijn kracht ben kwijtgeraakt. Ik weet nu hoe ik goed voor mezelf kan zorgen, kan mijn grenzen aangeven en sta veel veerkrachtiger in het leven. Ik heb een nieuwe basis. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.”

Maria
Maria

"Ik voelde me emotioneel en wiebelig omdat ik lastige beslissingen moest nemen, en dat maakte me heel onzeker. Marie-Chantal heeft een luisterend hart en oor en veel levenservaring en daarmee loodste ze me door de moeilijke situatie heen en liet me opnieuw aansluiten bij mijn ingeboren zelfvertrouwen. In de crisissituatie gaf het onder begeleiding maken van tekeningen mij veel helderheid. Een aanrader om meer duidelijkheid te krijgen en te voelen en weten waar ik heen wilde."