Gratis Magazine

“Waaah, mijn hele wereld staat op zijn kop door mijn scheiding.
I need help, now!”

Herkenbaar?

Download mijn gratis magazine “1ste emotionele hulp bij scheiding”, met 3 inzichten en 3 tips om je hoofd boven water te houden.

Dit Magazine geeft antwoord op de vraag hoe je in godsnaam door de emotionele rollercoaster komt die een scheiding teweeg brengt. Vul onderstaand formulier even in en het Magazine komt zo snel mogelijk naar je toe.

Én, hoe je dit vervolgens transformeert tot een happy new life:

>Waarin je weer positief vooruit kijkt.

>Je een nieuw evenwicht gevonden hebt met je kinderen waar jullie allemaal goed bij gedijen, en je ook weer de relaxte moeder bent die je voor de scheiding ook was. 

>Waarin je geniet om af en toe lekker me-time te hebben.

>Waarbij je afstand hebt kunnen nemen van je ex en bezig bent met je eigen leven opbouwen. Jij bepaalt in alle vrijheid wat jij graag wilt. 

Als jij NU de tijd neemt voor de 3 inzichten van mijn hands on magazine, heb jij in no-time kraakhelder wat jou te doen staat en wat de beste aanpak hiervoor is!

Mijn naam is Marie-Chantal en ik word gedreven door alles wat in jou zit, maar wat jij zelf even helemaal niet ziet door de shizzle van je scheiding. Het is mijn missie om jou te helpen hier veerkrachtig en bevrijd uit te komen! Want jij bent het waard een rijk en vol leven te leiden, ook zonder partner. 

Marie-Chantal Scheidingscoach

Ik help jou de mix aan emoties tot rust te brengen, zodat je weer vertrouwen krijgt, wat ervoor zorgt dat je met positieve energie en veerkracht je nieuwe toekomst kunt gaan vormgeven.

In het magazine geef ik je 3 inzichten en 3 praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.
Ik zeg, downloaden die handel en vind de geruststelling en het vertrouwen wat je zo hard nodig hebt.

I’ve got your back!