Boek een gratis ‘Spit-it-out'-sessie

Ik help jou graag met het zetten van de volgende stap naar rust in je leven na een turbulente scheidingsperiode.

Ik geef jou 30 tot 45 minuten van mijn tijd waarin jij even lekker alles er uit mag gooien. Daarom heet het de ‘Spit-it-out-sessie’. Ik vind niets raar want ik heb gezeten waar jij nu zit en ik heb gevoeld wat jij nu voelt.

Tijdens deze online sessie schijn ik mijn licht op jouw uitdagingen en worstelingen. Ik geef je minimaal 2 hands on tips die jou dírect richting en focus geven op weg naar jouw nieuwe leven.

Dus ben jij op zoek naar even lekker spuien wat je nu dwars zit, wat je onrustig maakt en waar je tegenaan loopt bij je ex? Spit it out!

Feel free en boek je gratis call t.w.v. € 100. 

Na het boeken ontvang je enkele vragen van mij, ter voorbereiding op ons gesprek. Jouw input gebruik ik om “in te tunen” op jouw situatie en me optimaal voor te bereiden op onze sessie. Want ik neem jou en onze tijd samen bloedserieus!

Ik hoop je snel te zien en te spreken.

Liefs en take care,

Marie-Chantal

Feel free en boek jouw sessie nu Spit it out

Boek nu jouw
gratis call

  • t.w.v.

€ 100
30 - 45 minuten

FAQ

Kun je echt wel iets bereiken in gesprek van 45 minuten?
Ik denk dat ik veel te veel te vertellen heb en dat ik mijn ei toch niet kwijt kan.

Alle vrouwen die deze spit it out sessie met mij gedaan hebben voelden een enorme opluchting. Alleen al het feit dat een buitenstaander luistert naar je verhaal geeft zoveel lucht. En ik ben zo ervaren dat ik razendsnel door heb wat jij op dat moment nodig hebt en welke tips voor jou nuttig zijn.

Kan ik wel mijn kwetsbare verhaal wel delen met een wildvreemde?

Juist! Ik luister vanuit mijn eigen ervaring en deskundigheid. Ik heb nooit een oordeel over wat je vertelt. Ik heb het zelf meegemaakt dus weet feilloos wat jij ervaart en voelt. Ik ben betrokken én kijk vanuit een helikopterview naar jouw situatie waardoor ik meteen kan helpen. Als je met een vriendin of een andere dierbare praat zijn ze geneigd jou goede raad te geven vanuit hun eigen gevoel, waardoor je je soms niet gezien en gehoord voelt.

Ga jij me dan iets ‘verkopen’?

Nee, het is geen sales gesprek. Het is een spit it out sessie waarin jij je verhaal mag doen en ik jou gratis coaching aanbied. Zodat jij kunt ervaren hoe fijn dat is en je weer een stapje op weg geholpen bent in het verwerken van jouw scheidingsrouw. 

Verplicht het gesprek me tot iets?

Nope, een call is geheel vrijblijvend en verplicht ons beiden tot niets. Ik deel met alle liefde mijn kennis met jou, en ik doe jou alleen een voorstel tot samenwerking als het voor ons beide klopt en goed voelt. #feelfree