Boek een gratis Spit-it-out-call

Ik help jou graag met het zetten van de volgende stap naar rust in je leven na een turbulente scheidingsperiode.

Ik geef jou 30 tot 45 minuten van mijn tijd waarin jij even lekker alles er uit mag gooien. Daarom heet het de ‘Spit-it-out-sessie’. Ik vind niets raar want ik heb gezeten waar jij nu zit en ik heb gevoeld wat jij nu voelt.

Tijdens deze online sessie schijn ik mijn licht op jouw uitdagingen en worstelingen. Ik geef je minimaal 2 hands on tips die jou dírect richting en focus geven op weg naar jouw nieuwe leven.

Dus ben jij op zoek naar even lekker spuien wat je nu dwars zit, wat je onrustig maakt en waar je tegenaan loopt bij je ex? Spit it out!

Dit is wat Vera zei over haar sessie: "Het was heel fijn om met Marie-Chantal een Spit-it-out sessie te hebben. Ze voelt je goed aan en weet goed om tot de kern van je emoties te komen. Ze snapt je!  En dat is zo ontzettend fijn! Je emoties worden uit de war gehaald en je krijgt weer ruimte en overzicht om te relativeren. 

Ik raad iedereen een gratis sessie bij haar aan die in rouw is door een gebroken relatie. Voor mij was het een eye-opener en heeft het me enorm de positieve kant op geholpen."

So, Feel free en boek je gratis call. 

Na het boeken ontvang je enkele vragen van mij, ter voorbereiding op ons gesprek. Jouw input gebruik ik om “in te tunen” op jouw situatie en me optimaal voor te bereiden op onze sessie.

Door de vragenlijst in te vullen haal jij het meeste uit onze tijd samen.

Ik hoop je snel te zien en te spreken.

Liefs en take care,

Marie-Chantal

Tijd is het kostbaarste wat we hebben dus neem ik jouw en mijn tijd bloedserieus! Spit it out

Boek nu jouw
gratis call

Gun jezelf deze me-time💚
30 - 45 minuten

FAQ